





ſ

Version 1

	ACCREDITATION OFFICE - Credential Pick Up				
June	17th	15:00 - 19:00			
	18th	9:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00	Please complete your Event Check-in and collect		
	19th	9:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00	your credential at the Accreditation Office		
	20th	9:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00			

		Sunday June 18th & Monday Ju	ne 19th - Women's & Men's Practices
9:00	9:45	Women Group 1	
9:50	10:35	Men Group 1	
10:40	11:25	Women Group 2	
11:30	12:15	Men Group 2	
12:20	13:05	Women Group 3	
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practices per heat.
14:00	14:45	Women Group 4	Maximum of 20 skaters per heat.
14:50	15:35	Men Group 4	
15:40	16:25	Men Group 5	
16:30	17:15	Men Group 6	
17:20	18:05	Men Group 7	
18:10	18:55	Men Group 8	

Notes: Subject to changes







ſ

Version 1

	Tues	day June 20th - Women's &	Men's Practices + Pre-Seeded Practices (W/M)
9:00	9:45	Women Group 1	
9:50	10:35	Men Group 1	
10:40	11:25	Women Group 2	
11:30	12:15	Men Group 2	
12:20	13:05	Women Group 3	
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practices per heat. Maximum of 20
14:00	14:45	Women Group 4	skaters per heat.
14:50	15:35	Men Group 4	
15:40	16:25	Men Group 5	
16:30	17:15	Men Group 6	
17:20	18:05	Men Group 7	
18:10	18:55	Men Group 8	

Notes: Subject to changes







ſ

19:00	19:45	Women Pre-Seeded Practice 1 OWSR TOP 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR
19:50	20:35	Men Pre-Seeded Practice 1 OWSR TOP 5 Athletes	ranked skaters

	Wednesday June 21st - Women's Qualifier + Pre-Seeded Practices (W/M)				
9:00	9:10	Women Heat 1 Warm Up			
9:10	10:20	Women Heat 1 Qualifier			
10:25	10:35	Women Heat 2 Warm Up	Warm up: 10 minutes before each heat.		
10:35	11:45	Women Heat 2 Qualifier	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.		
11:50	12:00	Women Heat 3 Warm Up			
12:00	13:10	Women Heat 3 Qualifier			







Г

13:15	13:25	Women Heat 4 Warm Up	
13:25	14:35	Women Heat 4 Qualifier	
15:30	16:15	Women Pre-Seeded Practice 2 OWSR TOP 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR
16:20	17:05	Men Pre-Seeded Practice 2 OWSR TOP 5 Athletes	as minutes Practice per gender for the top 5 OW: ranked skaters

Thursday June 22nd - Men's Qualifier + Pre-Seeded Practices (W/M)		alifier + Pre-Seeded Practices (W/M)	
9:00	9:10	Men Heat 1 Warm Up	Warm up: 10 minutes before each heat.

Notes: Subject to changes	
---------------------------	--







ſ

Version 1

9:10	10:20	Men Heat 1 Qualifier	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
10:25	10:35	Men Heat 2 Warm Up	
10:35	11:45	Men Heat 2 Qualifier	
11:50	12:00	Men Heat 3 Warm Up	
12:00	13:10	Men Heat 3 Qualifier	
13:15	13:25	Men Heat 4 Warm Up	
13:25	14:35	Men Heat 4 Qualifier	
14:40	14:50	Men Heat 5 Warm Up	
14:50	16:00	Men Heat 5 Qualifier	
16:05	16:15	Men Heat 6 Warm Up	
16:15	17:25	Men Heat 6 Qualifier	
17:30	17:40	Men Heat 7 Warm Up	
17:40	18:50	Men Heat 7 Qualifier	
18:55	19:05	Men Heat 8 Warm Up	
19:05	20:15	Men Heat 8 Qualifier	
20:20	21:05	Women Pre-Seeded Practice 3 OWSR TOP 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR
21:10	21:55	Men Pre-Seeded Practice 3 OWSR TOP 5 Athletes	ranked skaters

SKBSCH







ſ

Version 1

	Friday June 23rd - Women's & Mens Quarterfinal				
11:00	11:45	Women Group 1 (Heat 1 & 2) Quarterfinal Practice	45 minutes Practices per group (16 skaters)		
11:50	12:35	Women Group 2 (Heat 3 & 4) Quarterfinal Practice			
12:45	12:55	Women Heat 1 Warm up			
12:55	13:25	Women Heat 1 Quarterfinal			
13:30	13:40	Women Heat 2 Warm up			
13:40	14:10	Women Heat 2 Quarterfinal	Warm up: 10 minutes before each heat.		
14:15	14:25	Women Heat 3 Warm up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.		
14:25	14:55	Women Heat 3 Quarterfinal			
15:00	15:10	Women Heat 4 Warm up			
15:10	15:40	Women Heat 4 Quarterfinal			
16:30	17:15	Men Group 1 (Heat 1 & 2) Quarterfinal Practice	45 minutes Practices per group (16 skaters)		

Notes: Subject to changes

SKBSCH







ſ

Version 1

17:2018:05Men Group 2 (Heat 3 & 4) Quarterfinal Practice18:1518:25Men Heat 1 Warm up18:2518:55Men Heat 1 Quarterfinal19:0019:10Men Heat 2 Warm up19:1019:40Men Heat 2 Quarterfinal19:5519:55Men Heat 3 Warm up19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up20:4021:10Men Heat 4 Quarterfinal				
18:2518:55Men Heat 1 Quarterfinal19:0019:10Men Heat 2 Warm up19:1019:40Men Heat 2 Quarterfinal19:4519:55Men Heat 3 Warm up19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up	17:20	18:05		
19:0019:10Men Heat 2 Warm up19:1019:40Men Heat 2 Quarterfinal19:4519:55Men Heat 3 Warm up19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up	18:15	18:25	Men Heat 1 Warm up	
19:1019:40Men Heat 2 QuarterfinalWarm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full tim Best run counts.19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up	18:25	18:55	Men Heat 1 Quarterfinal	
19:4519:55Men Heat 3 Warm upCompetition: 2 runs, 45 seconds each, full tim19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up	19:00	19:10	Men Heat 2 Warm up	
19:4519:55Men Heat 3 Warm upBest run counts.19:5520:25Men Heat 3 Quarterfinal20:3020:40Men Heat 4 Warm up	19:10	19:40	Men Heat 2 Quarterfinal	•
20:30 20:40 Men Heat 4 Warm up	19:45	19:55	Men Heat 3 Warm up	• • •
	19:55	20:25	Men Heat 3 Quarterfinal	
20:40 21:10 Men Heat 4 Quarterfinal	20:30	20:40	Men Heat 4 Warm up	
	20:40	21:10	Men Heat 4 Quarterfinal	

	Saturday June 24th - Women's & Mens Semifinal				
12:15	13:00	Women Heat 1 Semifinal Practice			
13:05	13:50	Women Heat 2 Semifinal Practice	45 minutes Practices per heat (8 skaters)		
13:55	14:40	Men Heat 1 Semifinal Practice			

Notes: Subject to changes

SKBSCH







ſ

14:45	15:30	Men Heat 2 Semifinal Practice	
15:55	16:05	Women Heat 1 Semifinal Warm up	Warm up: 10 minutes before each heat. 2/5/3 Format Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time + 5 trick attempts. Best run + 2 best tricks counts.
16:05	17:15	Women Heat 1 Semifinal	
17:20	17:30	Women Heat 2 Semifinal Warm up	
17:30	18:40	Women Heat 2 Semifinal	
19:25	19:35	Men Heat 1 Semifinal Warm up	Warm up: 10 minutes before each heat. 2/5/3 Format Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time + 5 trick attempts. Best run + 2 best tricks counts.
19:35	20:45	Men Heat 1 Semifinal	
20:50	21:00	Men Heat 2 Semifinal Warm up	
21:00	22:10	Men Heat 2 Semifinal	







ſ

Sunday June 25th - Women's & Men's Final				
17:00	18:00	Women Final Practice	60 minutes Practices per heat (8 skaters)	
18:05	19:05	Men Final Practice		
19:25	19:35	Women Final Warm up	Warm up: 10 minutes before each heat. 2/5/3 Format	
19:35	20:45	Women Final		
20:55	21:05	Men Final Warm up		
21:05	22:15	Men Final		
22:25	22:35	Awards Ceremony		